Børnekultur – omsætning og udøvelse - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 38, 1996, s. 55-60. Interview ved Lars Henningsen.