Draculas død: Børnefortællinger på skrift - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 29, Aarhus, 1993. Også publiceret i Finn Barlby, red.: Det hårrejsende, BUM nr. 8, i PLYS: Årbog for børne- og ungdomslitteratur nr. 8 1994, s. 32-42, samt i Legekultur, 1996, s. 113-124.