Drengeleg og actionmen - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Lars Henningsen og Klaus Lasvil-Mortensen. Vildskud 1992 ifm. video: Drenges vilde lege. Også publiceret i Debattserien for Barnehagefolk nr. 4, Oslo, 1994, s. 36-42, i Thorleif Bugge (red.): Bare Lek?! under titlen Drengekultur, samt i Legekultur, 1996, s. 81-88.