Projekt afvikling: Børns legekultur og udviklingskonstruktionen - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i i Henrik Horstbøll og Henrik Kaare Nielsen red.: Delkulturer. Aarhus 1990. Engelsk version: Project demolition, i Fl. Mouritsen, Bert van Tuuk and Leif Ærø, eds. Childrens Culture. An European Perspective. Göteborg, 1992. Også publiceret på spansk: Flemming Mouritsen: Cultura d’infant. Rosa Sensat. Barcelona 1993 (48 s.), samt på tysk i Kinderkultur – Kinderspielkultur. Heinz Hengst (Hrsg.): Von für und mit Kids. Kinderkultur in europäische perspektive. München, 1993 (25 s.), Også publiceret i Legekultur, 1996, s. 49-59.