Forskning og uddannelse inden for børne- og ungdomskulturområdet - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Carsten Jessen m.fl., red.: Forskning og Uddannelse. Børne- og Ungdomskultur. BUKS - Tidsskrift for Børne- og Ungdomskultur nr. 17, november 1990, s. 17-25.