Børnekultur – børns kultur - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Folkeskolen nr. 30, 31, 32, 11. august 1988, Danmarks Lærerforenings Medlemsblad, s. 1216-1217. Interview ved Vibeke Hansen.