Det er træls at skære hakkelse, men hårdere at lave LEGOratur - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Tillæg til Information, Børnebøger i udvikling, 10.06.1987.