Matriarkatet, der havde sin tid - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Børnehavegerning er ikke sentimentalt Tantearbejde – Aarhus Børnehaveseminarium 1944-1984. Aarhus: Aarhus Børnehaveseminarium 1984, s. 30-38.