Børn laver digte - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Tillæg til Information, Børnehistorier, 09.12.1982. Også publiceret i Kursiv, Meddelelser fra Dansklærerforeningen 3, 1983.