Børnebogsforfattere - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Mette Winge og Torben Brostrøm, red.: Danske digtere i det 20. århundrede. København: Gad 1982, s. 435-459.