Skal vi slås? Hans Ovesens forfatterskab og den politiske æstetik - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Børnelæsning. Socialismen i 70’ernes børne- og ungdomsroman, Ove Kreisberg (red.). København: Borgen 1982.