Børn og fantasi – protest og konsum: Status over den aktuelle børnemediesituation - Mouritsen, Flemming (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2023)
Publ. i Information 22.12.1978. Også publiceret i: Niels Mors og Helle Bancke (red): Børnelitteraturen der voksede. Klampenborg: Mallings 1982, s. 31-37.