Teglværksted - Jacobsen, Jesper Stærk (BUKS - Tidsskrift for Børne- & Ungdomskultur, 2022)
Denne kommenterede billedserie handler om tegl, teglværk og værksted. Små og store børn i Børnehuset Egernsund henter inspiration til at arbejde med ler, der på traditionel vis formes til tegl og brændes. Det sker dels med besøg af kunstneren Karen-Lisbeth Rasmussen, der igangsætter teglproduktion i miniforme; dels tager man på besøg på det nærliggende teglværksmuseum, Cathrinesminde under Museum Sønderjylland