Preben Kirkegꜳrd fortæller fra sit professionelle liv - Ettrup, Flemming; Harbo, Ole (Bibliotekshistorie, 2007)
Preben Kirkegaard fortæller fra sit professionelle liv. Interview ved Flemming Ettrup fra 1998 bearbejdet af Ole Harbo.