Dansk Bibliotekshistorisk Selskab - Redaktionen, - (Bibliotekshistorie, 2002)
Dansk Bibliotekshistorisk Selskab har fortsat sin virksomhed og herunder engageret sig i mødearrangementer. I maj 1999 udkom bind 5 i serien Bibliotekshistorie. Redaktørerne var Jørgen Svane-Mikkelsen og Steen Bille Larsen, som sammen med bogtrykkeren Poul Kristensen har opretholdt tidligere binds høje standard med hensyn til indhold og udstyr. Bogen er på 136 sider og rummer 5 artikler samt beretning 1992-1997 fra Dansk Bibliotekshistorisk Selskabs styrelse. Artiklerne dækker forskellige biblioteksfaglige emner, en af dem er i omarbejdet form arkivar, dr.phil. Lars N. Henningsens foredrag, som han holdt i Dansk Bibliotekshistorisk Selskab d. 26. oktober 1994 i anledning af modtagelse af E.C. Werlauff Prisen.