Dansk Bibliotekshistorisk Selskab - Redaktionen, - (Bibliotekshistorie, 1992)
Dansk Bibliotekshistorisk Selskab har fortsat sin virksomhed og først og fremmest engageret sig i mødearrangementer og publikationsvirksomhed. 7 medlemsmøder er det blevet til i perioden september 1990 december 1991, herunder også afholdelse af det andet bibliotekshistoriske seminar.