Temaer i nordisk bibliotekshistorie - Kaegbein, Paul (Bibliotekshistorie, 1992)
Det kan allerede kaldes en tradition, at IFLAs Round Table on Library History, enten i forbindelse med IFLA konferencer eller uafhængigt heraf, afholder særlige møder med både internationale temaer og regionalt afgrænsede bibliotekshistoriske emner. Nævnes kan således det internationale seminar Libraries at times of cultural change, som fandt sted i august 1987 i Brighton, i snævert samarbejde med og under ledelse af den britiske Library Association's Library History Group, det internationale seminar om Øst- og Mellemeuropas bibliotekshistorie, som nogle måneder før afholdtes i Wroclaw efter indbydelse fra polske kolleger, samt det symposium om Library history research in the international context, som i april 1988 fandt sted i Wolfenbuttel i samarbejde med Wolfenbiitteler Arbeitskreis fiir Bibliotheksgeschichte.