Dansk Bibliotekshistorisk Selskab Styrelsens beretning 2002-2003 - Redaktionen, - (Bibliotekshistorie, 2005)
I slutningen af 2002 udkom bind 6 i serien Bibliotekshistorie. Redaktionen bestod af Steen Bille Larsen under medvirken af Ole Harbo, Svend Larsen og Jørgen Svane-Mikkelsen. Bindet er trykt på Phønix-Trykkeriet A/S i Århus. Bind 6 indeholder 5 artikler, der alle vedrører folkebibliotekerne: Den udenlandske indflydelse på den danske biblioteksudvikling med udgangspunkt i foreningen Danmarks Folkebogsamlingers virke i årene 1905-1919, af Martin Dyrbye. - "Amerikanerne". Danske bibliotekarer med amerikansk bibliotekaruddannelse 19071930, af Ole Harbo. - "Viden er vækst". Studiekredsene og bibliotekerne 1910-1930, af Bodil Holt Kjær. - Danske folkebiblioteker under besættelsen. En personlig beretning af Preben Kirkegaard. Folkebibliotekets kulturelle rolle under besættelsen, af Anna Skov Fougt og Vibeke Højmark Larsen. - Endelig findes styrelsens beretning 1998-2001.