Suhm og Norge - Munthe, Gerhard (Bibliotekshistorie, 1985)
I motsetning til hvad tilfellet er med Holberg, Wessel og Tordenskjold har Norge og det norske folk aldri gjort krav på Peter Frederik Suhm, og med den meget omtalte nivåsenkning i skolen skulle det være grunn til å tro at han nu for godt var anbragt utenfor faresonen. I Norge eksisterer han i dag bare som gatenavn i et par byer og som navn på en museumsbygning ved Universitetet i Trondheim, om man da ser bort fra et fotnoteliv hos en snever krets av forskere.