Undersøgelse af folkebibliotekslånernes skønlitterære præferencer samt foretrukne metoder til fremfinding af skønlitteratur - Nielsen, Merete Høeberg; Zoega, Tina Henneberg (Biblioteksarbejde, 1997)
Intet abstract