Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1997)
1. udgave, december 1997 ISBN 87-88524-58-2 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Søren Brier Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Per Adolfsen