Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1999)
1. udgave, januar 1999 ISBN 87-88524-61-2 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Poul Winther