Kolofon - Schaltz, Pernille (Biblioteksarbejde, 2000)
1. udgave, september 2000 ISBN 87-88524-65-5 © Forfatterne Redaktion: Hans Jørn Nielsen Marianne Lykke Nielsen Erik Thorlund Jepsen Marianne Hummelshøj Ansvarshavende: Pernille Schaltz Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Lene Frederiksen