Kolofon - Borlund, Pia (Biblioteksarbejde, 2002)
1. udgave, januar 2002 ISBN 87-88524-70-1 ISSN 0106-2514 © Forfatterne Redaktion: Hans Jørn Nielsen Marianne Lykke Nielsen Erik Thorlund Jepsen Marianne Hummelshøj Camilla Moring Ansvarshavende: Pia Borlund Layout og grafik: Bruno Kjær