Kolofon - Moring, Camilla; Schreiber, Trine (Biblioteksarbejde, 2002)
1. udgave, oktober 2002 ISBN 87-88524-72-8 ISSN 0106-2514 © Forfatterne Redaktion: Hans Jørn Nielsen Marianne Lykke Nielsen Erik Thorlund Jepsen Marianne Hummelshøj Camilla Moring Ansvarshavende: Camilla Moring og Trine Schreiber Layout og grafik: Bruno Kjær