Kolofon - Elbeshausen, Hans (Biblioteksarbejde, 2004)
1. udgave, december 2004 ISBN 87-88524-79-5 ISSN 0106-2514 TEMA: Kommunikation og Diskurs © Forfatterne og Danmarks Biblioteksskole. Det er tilladt at kopiere frit til privat brug med tydelig kildeangivelse. Kopiering i større omfang til undervisningsbrug o.l. kan kun ske efter indhentning af forfatternes og Danmarks Biblioteksskoles tilladelse eller i henhold til kopieringsaftale med Copy-Dan.Abonnement for 24. årgang kr. 350 inkl. moms. Redaktion: Hans Jørn Nielsen (ansvh.) Marianne Lykke Nielsen Camilla Moring Lennart Björneborn Redaktører af dette nummer: Hans Elbeshausen Camilla Moring Lennart Björneborn Layout: Bruno Kjær