Kolofon - Thorhauge, Jens (Biblioteksarbejde, 1990)
TEMA: Det udadvendte udlån 1. udgave, november 1990 ISBN 87-88524-22-1 © Forfatterne Redaktion: Jens Thorhauge Ansvarshavende: Jens Thorhauge Layout: Bruno Kjær