Forvandlingsbilleder og bibliotekskulturelle identiteter. 1. del: Refleksioner over og analyser af folkebibliotekernes indirekte formidling - Kjær, Bruno; Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1992)
Intet abstract