Læsesalsarbejdet i et stort folkebibliotek - erfaringer fra Det Nordjyske Landsbibliotek - Bech, Else (Biblioteksarbejde, 1992)
Forfattet af: Else Bech, Inger Heyerdahl-Jensen, Lene Jensen, Kirsten Knudsen, Lene Malmbak Hansen og Anette Petersen