Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1994)
1. udgave, april 1994 ISBN 87-88524-42-4 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Anne Marie Mejlholm