Online kataloger med indholdsfortegnelser af samleværkerIII: Undersøgelse af Roskilde Universitetsbibliotek og samlet konklusion - Bredsdorff, Niels; Poulsen, Claus (Biblioteksarbejde, 1995)
Intet abstract