Kolofon - Evald, Pierre (Biblioteksarbejde, 1996)
Festskrift til Henning Gimbel 1. udgave, juni 1996 ISBN 87-88524-52-3 © Forfatterne Redaktion: Pierre Evald Børge Sørensen Ansvarshavende: Pierre Evald Layout og grafik: Bruno Kjær