Kolofon - Nielsen, Marianne Lykke (Biblioteksarbejde, 1997)
1. udgave, oktober 1997 ISBN 87-88524-57-4 © Forfatterne Redaktion: Marianne Lykke Nielsen Ansvarshavende: Hans Jørn Nielsen Marianne Lykke Nielsen Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Frank Larsn og HansE