Kolofon - Hummelshøj, Marianne (Biblioteksarbejde, 1998)
1. udgave, december 1998 ISBN 87-88524-58-2 © Forfatterne Redaktion: Marianne Hummelshøj Bo Gerner Nielsen Ansvarshavende: Marianne Hummelshøj Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Poul Anker Bech