Kolofon - Nielsen, Marianne Lykke (Biblioteksarbejde, 2001)
1. udgave, januar 2001 ISBN 87-88524-66-3 ISSN 0106-2514 © Forfatterne Redaktion: Hans Jørn Nielsen Marianne Lykke Nielsen Erik Thorlund Jepsen Marianne Hummelshøj Ansvarshavende: Marianne Lykke Nielsen Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Steen Rasmussen