At kaste lys over lederne og ledelsen i danske biblioteker - Klausen, Kurt Klaudi (Biblioteksarbejde, 2002)
ANMELDELSE: Johannsen, Carl Gustav & Pors, Niels Ole (2001) Ledere og ledelse i danske biblioteker, Frederiksberg, Bibliotekarforbundet, 2001. 81 sider. ISBN: 87-982211-0-8.