Kolofon - Skov, Annette (Biblioteksarbejde, 2003)
TEMA: Børn og Folkebiblioteker: Aktuelle værdier og udfordringer i kreativitetssamfundet 1. udgave, oktober 2003 ISBN 87-88524-74-4 ISSN 0106-2514 © Forfatterne Redaktion Hans Jørn Nielsen (ansvh.) Marianne Lykke Nielsen Camilla Moring Redaktør af dette nummer: Annette Skov Layout Bruno Kjær Billedkunst Bruno Kjær - »Skyggernes bibliotek« Foto: Orla Nielsen