Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1991)
1. udgave, september 1991 ISBN 87-88524-27-2 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Felix Pedersen