Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1992)
1. udgave, december 1992 ISBN 87-88524-32-9 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Bruno Kjær