Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1993)
1. udgave, februar 1993 ISBN 87-88524-34-5 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Thomas G. Andersson