Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1994)
1. udgave, september 1994 ISBN 87-88524-44-2 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Thorvald Odgaard