Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1994)
1. udgave, november 1994 ISBN 87-88524-45-0 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Nils Sloth