Kolofon - Ørum, Anders (Biblioteksarbejde, 1995)
1. udgave, maj 1995 ISBN 87-88524-48-5 © Forfatterne Redaktion: Anders Ørom Ansvarshavende: Anders Ørom Layout: Bruno Kjær Billedkunst: Mogens Otto Nielsen