At forbedre i nutid: Resultater i socialt arbejde med udsatte børn og unge - Ebsen, Frank (Arbejdspapirer, Københavns Professionshøjskole, 2023)
Dette arbejdspapir handler om redskaber, som kan sikre, at børn og unge forbedrer deres sociale situation og trivsel, når de indgår i en social indsats. Rapportens mål er at se på hvilke krav, der kan stilles til redskaber, der informerer både børn/unge og socialrådgivere (sagsbehandlere, myndighedsrådgivere) om udviklingen, mens indsatsen foregår. Rapporten er disponeret så der efter en afgrænsning af analysen indenfor socialt arbejde med udsatte børn og unge, følger en præsentation af et review over engelsksprogede bidrag, som suppleres med kortlægninger af dansk forskning på området. Dernæst kommer et afsnit om digitaliserings betydning. Der afsluttes med en opsummering af hvilke krav, der bør stilles til det ønskede redskab.