En guide til litteratursøgning og kildehenvisninger for bioanalytikerstuderende - Smith, Julie; Hartz, Christina Biber (Arbejdspapirer, Københavns Professionshøjskole, 2019)
Denne vejledning kan anvendes af studerende i forbindelse med projektarbejde og udarbejdelse af rapporter – herunder også litteraturstudier, projektprotokoller og bachelorprojekter. Vejledningen beskriver først selve litteratursøgningen (afsnit1), herefter beskrives, hvordan man laver kildehenvisninger i sin rapport (afsnit 2).