Projektarbejde på Bioanalytikeruddannelsen - Smith, Julie; Johnsen, Sys (Arbejdspapirer, Københavns Professionshøjskole, 2018)
Vejledningen er udarbejdet med fokus på Bioanalytikeruddannelsen, men vil også kunne anvendes af andre, der arbejder med den sundhedsvidenskabelige arbejdsmetode. Den vil kunne anvendes i forbindelse med projektarbejde, der inkluderer udarbejdelse af en skriftelig rapport som f.eks. litteraturstudie, projektbeskrivelse eller bachelorprojekt