Lærerstuderendes valg af undervisningsfag med fokus på valg af ”natur/teknologi”, ”biologi”, ”geografi” og ”fysik/kemi” - Hyllested, Trine (Arbejdspapirer, Københavns Professionshøjskole, 2017)
Flere unge i Danmark skal vælge en naturfaglig ungdomsuddannelse. Danmark har brug for veluddannede personer med kompetencer inden for de naturvidenskabelige fagområder. Dels er det vigtigt at uddanne borgere, der kan være med til at afgøre fremtidige naturfaglige og teknologiske spørgsmål, dels er det vigtigt at kunne forsyne Danmarks virksomheder med uddannet arbejdskraft. Sidst, men ikke mindst er naturfag et spændende fagligt felt, som giver stor personlig tilfredsstillelse at beskæftige sig med