Tribunalet: Da Vietnamkrigen kom til Roskilde - Christensen, Lars K. (Arbejderhistorie, 2026)
Hvis man gik tur på Skolegade i Roskilde, en smuk novemberdag i 1967, så kunne man støde ind i Jean-Paul Sartre, Simone de Beauvoir og en lang række andre, mere eller mindre internationalt kendte filosoffer, forfattere og jurister. Alle med det til fælles, at de også var kendte for deres samfundskritiske, politiske engagement.