Historien om en historiegruppe - Trier Andersen, Bjarne (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2025)
Dansk Socialrådgiverforening har deres helt egen historiegruppe, der indsamler arkivmateriale om foreningen og dens mange fagligt aktive gennem tiden. Her fortæller gruppen om deres erfaringer med at bevare og formidle historier fra socialrådgivere i kamp for deres faglighed og deres arbejdsvilkår.