Kursist på den Internationale Leninskole 1958-60 - Larsen, Chris Holmsted (Arbejderhistorie - tidsskrift for historie, kultur og politik, 2011)
Skandinaviske kommunisters kursusophold ved særlige partiskoler i Sovjetunionen og de østeuropæiske lande spillede under hele den kolde krig en vigtig rolle i partiernes skolingsaktiviteter og ideologiske sammenhængskraft. I denne artikel analyserer forfatteren den ledende danske kommunist Otto Sands rejse-og kursusoplevelser under dennes ophold ved den Internationale Leninskole i Moskva.